Redactie

Omdat Palindroom kennis van de bouw- en architectuursector combineert met vlotte en straffe teksten, doen uitgeverijen voor hun vakbladen en magazines graag een beroep op ons. Dat doen we als hoofd- of eindredacteur, of in de vorm van losse opdrachten.

Belgian Building Awards

Belgian Building Awards

Palindroom stond in voor de volledige redactie van de bijlage in Knack over de Belgian Building Awards 2018. 

Belgian Building Magazine

Belgian Building Magazine

Tien marktleiders uit de bouwsector bundelden de krachten voor Belgian Building Magazine, een gedrukt én online magazine met productpresentaties, projectbesprekingen, interviews en ander nieuws. Palindroom staat in voor de volledige redactie van zowel het magazine als de website.

Bouwen aan Vlaanderen

Bouwen aan Vlaanderen

Bouwen aan Vlaanderen zoomt in elk boeiend architectuurproject in Vlaanderen. Palindroom schrijft enkele reportages voor elke editie en verzorgt de eindredactie.

Grond/Weg/Waterbouw

Grond/Weg/Waterbouw

Bruggen, tunnels, waterwegen, alle grote infrastructuurwerken komen in Grond/Weg/Waterbouw aan bod. Palindroom zorgt voor de hoofd- en eindredactie van het magazine.

Installatie & Bouw

Installatie & Bouw

Installatie & Bouw is een tweemaandelijks vakblad over installatietechniek, sanitair, HVAC en elektriciteit. Palindroom doet de hoofdredactie en schrijft bijna alle teksten.

Ik Ga Bouwen & Renoveren

Ik Ga Bouwen & Renoveren

Voor Ik Ga Bouwen & Renoveren, het leidende consumentenblad over de bouwsector, schrijven we elke editie één of twee lange artikels over technische onderwerpen.

Architraaf

Architraaf

Architraaf is een professioneel architectenmagazine in beide landstalen. Palindroom schrijft mee en vertaalt de teksten.

Jaarboek Bouwen aan Vlaanderen

Jaarboek Bouwen aan Vlaanderen

Bouwen aan Vlaanderen geeft jaarlijks een vakjaarboek uit. Palindroom staat in voor de volledige redactie en eindredactie.

Infosteel

Infosteel

Viermaandelijks magazine met artikels over markante staalbouwprojecten, waarvoor Palindroom telkens enkele artikels schrijft en vertaalwerk doet.

Grand Prix d'Architecture de Wallonie

Grand Prix d'Architecture de Wallonie

Palindroom heeft de eindredactie en vertaling naar het Nederlands verzorgd voor het boek dat gepaard gaat met de uitreiking van de Grand Prix d'Architecture de Wallonie editie 2015. 

Publicatie Jo Crepain Prijzen

Publicatie Jo Crepain Prijzen

Palindroom schreef mee aan de publicatie die gepaard ging met de uitreiking van de Jo Crepain Prijzen 2017 en 2019. Palindroom schreef de voorstelling uit van alle genomineerde architectenbureaus.

Bouwen aan de Zorg

Bouwen aan de Zorg

Magazine over zorgbouw waarin regelmatig projectartikels en congresverslagen van Palindroom te vinden zijn.

Interieurbouw

Interieurbouw

Een veelzijdig tijdschrift voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de actuele projecten en ontwikkelingen op het terrein van interieurbouw. Palindroom schrijft er ook regelmatig enkele artikels voor.

Fireforum

Fireforum

FireForum is een vakblad rond alles wat met brandbeveiliging en brandbestrijding te maken heeft. Palindroom schrijft geregeld artikels voor dit magazine.

Beton- & Staalbouw

Beton- & Staalbouw

Vaktijdschrift over de beton- en staalsector in Nederland en België, met het laatste nieuws en informatie over producten en projecten. Palindroom schrijft regelmatig artikels voor dit magazine.

Business Vlaanderen

Business Vlaanderen

Business Vlaanderen is een vaktijdschrift over bedrijfsnieuws voor ondernemers en management in Vlaanderen. Palindroom schrijft projectartikels voor dit magazine en modereert panelgesprekken over architectuur. 

Epicorda

Epicorda

Palindroom schreef het hoofdstuk over architectuur voor het boek Epicorda, een publicatie naar aanleiding van een tentoonstelling over de link tussen Corda Campus in Hasselt en Apple. 

Testimonials