Events

Zoek jij iemand om een lezing te organiseren en te modereren? Of een grootschaliger evenement op poten te zetten? Een partner die hiervoor de juiste contacten kan mobiliseren en ook de communicatie errond kan verzorgen? Ook dat kan je met een gerust hart aan Palindroom overlaten. In opdracht van beursorganisatoren en bedrijven uit de bouw- en architectuurwereld zet Redactiebureau Palindroom regelmatig zijn schouders onder diverse seminaries, lezingen, persconferenties en andere evenementen.

Boekvoorstellingen

Boekvoorstellingen

Palindroom organiseerde al verschillende boekvoorstellingen voor boeken die het redactiebureau in eigen beheer heeft uitgegeven.


Seminaries

Seminaries

NAV, Triodos Bank en Expo 60+ zijn maar enkele van de organisaties waarmee Palindroom de afgelopen tijd debatten mee op poten zette. Palindroom zorgt voor sterke sprekers, sterke inhoud en het verslag nadien.


Filmvoorstellingen

Filmvoorstellingen

Palindroom organiseerde al verschillende filmvoorstellingen voor architecten, ondersteund door enkele bedrijven en in combinatie met een lezing of een debat. Het is dé manier om architecten bij elkaar te krijgen in een informele sfeer.


Wedstrijden

Wedstrijden

Wedstrijden vormen een ideale manier om interessante bouw- en architectuurprojecten en andere innovaties in de kijker te plaatsen. Een wedstrijd organiseren en communiceren vergt heel wat denk-, organisatie- en coördinatiewerk.


Testimonials