Expert-spel

Redactiebureau Palindroom is de bedenker van het Expert-spel, een gezelschapsspel dat je kennis over een specifiek onderwerp test. Het bestaat uit uit 100 vragenkaartjes (400 vragen), twee dobbelstenen en plastic fiches. Daardoor is het spel heel compact én goedkoop.

Bijkomend pluspunt zijn de eenvoudige regels. Na één minuut heeft iedereen de regels door. Dankzij die eenvoudige spelregels en zeker omwille van de lage productiekost, zijn de commerciële mogelijkheden van het Expert-spel legio. Gemeente- en provinciebesturen kunnen hun stad of provincie op originele wijze in de kijker plaatsen, bedrijven kunnen het als gadget gebruiken in het kader van een jubileum en verder zijn er nog talrijke specifieke doelgroepen voor wie een aparte editie van het Expert-spel gemaakt zou kunnen worden: supporters van een bepaalde sportclub, boekenliefhebbers, concertgangers, wijnliefhebbers, ...

Hasselt Expert

Hasselt Expert

De eerste uitgave van het Expert-spel, met 400 vragen over de Jeneverstad van vroeger en nu.  

Info: Dit item is momenteel niet voorradig.

Gent Expert

Gent Expert

Samen met Het Nieuwsblad ontwikkelde Palindroom dit tweede Expert-spel voor een stad, ideaal om aan citymarketing te doen.

 

Archi Expert

Archi Expert

Eternit, de Vlaamse Architectenorganisatie NAV en Palindroom maakten dit spel rond architectuur in de Benelux en de hele wereld.

 

Belpop Expert

Belpop Expert

In 2013 ging Palindroom in zee met muziekkenner Jan Delvaux en zijn Belpop Bonanza. Het resultaat is Belpop-Expert, een spel met meer dan 400 vragen over de Belgische pop- en rockgeschiedenis.

 

Expert-spel bestellen


  • Hasselt Expert: 10 euro
  • Gent Expert: 15 euro
  • Archi Expert: 14,95 euro
  • Belpop Expert: 29,99 euro

Nu bestellen