Nieuws \ 29 januari 2024

VACATURE: ervaren redacteur

We zijn op zoek naar kandidaten met een vlotte pen die ervaring hebben met het schrijven van artikels, bij voorkeur met een focus op de bouwsector en architectuur. Van bedrijfsreportages en productvoorstellingen tot projectartikels en opiniestukken, grotendeels voor magazines. Ervaring met telefonische interviews en videocalls is een plus, net als deadlinegericht en zelfstandig kunnen werken.

Lees meer
Nieuws \ 17 november 2023

Print is not dead!

De voorbije week vielen met Grond/Weg/Waterbouw, Bouwen aan Vlaanderen, Construire la Wallonie en Installatie & Bouw weer enkele printmagazines in de kantoorbus. Een kleine rekensom leert ons dat Palindroom – rekening houdend met de laatste magazines die momenteel in volle ontwikkeling zijn – in 2023 maar liefst een grote of kleinere hand had in 57 gedrukte magazines.

Lees meer
Nieuws \ 26 oktober 2023

VACATURE: sales verantwoordelijke

Voor de versterking van ons salesteam zijn we op zoek naar iemand die 3 dagen per week (meer of minder is bespreekbaar) bedrijven uit de bouwsector kan warm maken om met Architectura, Circubuild of Palindroom in zee te gaan.

Lees meer
Nieuws \ 19 oktober 2023

Back to school: Rik volgt opleiding Groen Erfgoed

Terug naar school! Of toch in het geval van onze zaakvoerder Rik. Hij startte met de opleiding Groen Erfgoed aan de Hogeschool PXL. Tijdens de lessen verdiept Rik zich in de geschiedenis van de bosgebieden, de purperen heide en andere groene parels van de provincie Limburg.

Lees meer
Nieuws \ 16 augustus 2023

Palindroom in de bres voor herbestemming

Niets is duurzamer en circulairder dan een nieuwe toekomst bieden aan een bestaand pand. Zeker als dat gebeurt met respect voor de erfgoedwaarde van het gebouw. Daarom breekt Palindroom graag een lans voor herbestemming.

Lees meer
Nieuws \ 30 mei 2023

Twee succesvolle specials achter de rug

Met het bouwverlof voor de deur mogen we terugblikken op twee geslaagde specials waarin we telkens ingingen op een actueel thema in de sector: ‘Renovatie in sociale woningbouw’ en ‘Circulaire kantoorinrichting’.

Lees meer