Zowel Architectura als Circubuild steken in een nieuw kleedje. De nieuwe look maakt deel uit van een volledige rebranding van Palindroom. Aan de inhoud van beide websites verandert weinig: we blijven het laatste nieuws uit de architectuur- en (circulaire) bouwwereld op de voet volgen om het u te serveren in de vorm van artikels, columns, podcasts en video's.

Ook de projectendatabank van Architectura, die een handig overzicht omvat van honderden in België gerealiseerde projecten, blijft bestaan. Nieuw is wel dat onze abonnees voortaan twee Architectura-nieuwsbrieven in uw mailbox mogen verwachten, op maandag en donderdag.

Ook de FAQ-rubriek en de databank met (gescreende!) producten en diensten op Circubuild zetten we gewoon verder. Maar ook hier een nieuwigheid: maandelijks een Circubuild Podcast rond een circulair bouwproject, een bepaald aspect van circulair bouwen of een nieuwe trend op het vlak van circulair bouwen.

Met de nieuwe huisstijl beoogt Palindroom meer uniformiteit in zijn projecten en activiteiten. Zo is het nu onmiskenbaar dat Architectura en Circubuild portaalsites zijn van Palindroom. De kleuren en de nieuwe logo's spreken voor zich.

De grootscheepse rebranding van Palindroom, opnieuw een mijlpaal voor het bedrijf dat intussen al twaalf jaar op de teller heeft, houdt echter meer in dan enkel een nieuwe esthetische opsmuk. Ze is ook illustratief voor de nieuwe weg die het contentbureau al enkele jaren bewandelt. Daarover lees je hier meer.