Nieuws

Festival van de Architectuur in de kijker op architectura.be

12/6/2019

De tweede editie van het Festival van de Architectuur strijkt in september 2019 neer in Gent. Architectura.be zal hier als mediapartner uitgebreid aandacht aan besteden.

Architectuur heeft niet alleen de kracht om gebouwen en functies te verbinden, maar ook om mensen dichter bij elkaar te brengen. Dat is het uitgangspunt van het tweede Festival van de architectuur (F/a), dat van 21 tot 27 september neerstrijkt in Gent. Het Vlaams Architectuurinstituut (VAi) slaat hiervoor de handen in elkaar met de Gentse stadsbouwmeester Peter Vanden Abeele en Kunstencentrum Vooruit.

Architectura.be is mediapartner van het festival. Dat betekent dat we uitgebreid aandacht aan het F/a zullen besteden. Op de website is een volledig dossier gewijd aan het festival, waarin geregeld artikels zullen verschijnen met een vooruitblik naar bepaalde evenementen, interviews en zo meer. Vlak voor de start van het F/a zal architectura.be een speciale nieuwsbrief uitsturen volledig gewijd aan het festival. Architectura.be zal uiteraard ook niet ontbreken op de festiviteiten in Gent, waar onze redactie verslag zal uitbrengen.

Festival van de Architectuur in de kijker op architectura.be