Nieuws

Gratis BIMtonic-magazine voor architectura.be-klanten

18/12/2018

BIM is het mooiste voorbeeld van de doorbraak van de digitalisatie in de bouwsector. Dat bleek nogmaals tijdens de BIMtonic-events in november. Na het BIMtonic-boek vorig jaar, brachten we een we dit jaar een BIMtonic-magazine uit. En dat magazine bieden we aan klanten van architectura.be  gratis aan.

In 2017 lag met het BIMtonic-boek de focus vooral op de introductie, de inwijding van BIM. Intussen zijn we een jaar verder en zijn al veel meer bouwprofessionals vertrouwd met de belangrijkste principes van BIM. We zijn dus wat afgestapt van het BIM voor dummies-principe om wat dieper in te gaan op enkele markante BIM-principes.

Verschillende partijen

In het BIMtonic-magazine laten we verschillende partijen aan het woord om BIM vanuit hun invalshoek te benaderen. Architecten, ingenieurs, aannemers en softwarefabrikanten, maar een groep die zeker niet uit het oog mag verloren worden als het over BIM gaat zijn de fabrikanten. Het bimmen verloopt veel efficiënter als ontwerpers en uitvoerder gebruik kunnen maken van degelijk opgestelde BIM-objecten die makkelijk terug te vinden zijn

Vraag magazine gratis in

Bent u klant van architectura.be? Dan heeft u recht op een gratis exemplaar van het magazine, ter waarde van 15 euro. Het enige wat u moet doen is een mail sturen naar info@architectura.be met de adresgegevens.

Gratis BIMtonic-magazine voor architectura.be-klanten