Nieuws

Gratis Stynen-wandeling, tentoonstelling en lunch

20/12/2018

Als mediapartner van het Stynen-jaar mag architectura.be dertig klanten en relaties trakteren op een geleid bezoek aan de Léon Stynen-tentoonstelling en een geleide wandeling langs enkele markante Stynen-gebouwen. 

2018 was zonder meer het jaar van Léon Stynen. Het Vlaams Architectuurinstituut (VAI) heeft alles uit de kast gehaald om Vlaanderen te laten kennismaken met deze markante architect, onder meer bekend van deSingel in Antwerpen en het Kursaal in Oostende.

 architectura.be kon zich natuurlijk niet onbetuigd laten in deze Stynen-hommage en heeft heel wat artikels gebracht over Léon Stynen en er een apart dossier aan gewijd.

De tentoonstelling sluit 20 januari af. Wie de expo nog niet heeft kunnen bezoeken, moet dus snel zijn. Goed nieuws wat dat betreft, want in samenwerking met VAI en Expeditie De Stad mag architectura.be 15 duopakketten weggeven bestaande uit een geleid bezoek aan de tentoonstelling, een wandeling langs markante Stynen-realisaties en een lunch in het Grand Café van deSingel.

Dit evenement zal plaatsvinden op 13 januari tussen 10.00 en 16.00. Plaats van afspraak: deSingel in Antwerpen. 

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar rik@palindroom.be. Laat wel weten of u 1 of 2 kaarten wenst.

 
Foto:Léon Stynen met de maquette voor het economisch centrum aan de Wezenberg, VAI. 

Gratis Stynen-wandeling, tentoonstelling en lunch