Op dinsdag 29 november 2022 stond onze jaarlijkse teambuilding op de planning. Het was een succesvolle dag vol met activiteiten om ons team nog dichter bij elkaar te brengen. En of dat gelukt is!

Tijdens onze eerste stop gingen we langs bij The Park Playground in Hasselt waar we ondergedompeld werden in een VR experience. Het team van Palindroom redde de aarde door vijandige aliens te verslaan tijdens hun Missie Planet X. En ja hoor, we vonden de nieuwe energiebron.

Hierna was het hoog tijd om even wat cultuur te gaan opsnuiven in onze stad Hasselt. Het Kunstuur, een initiatief van Joost en Hans Bourlon, brengt werken van Belgische kunstenaars uit de periode 1850 tot 1950 op een unieke manier. Enkele bekende Vlamingen waaronder Zuhal Demir, Bashir Abdi en Stijn Meuris vertellen over hun band met de kunstenaar of het schilderij.

Als kerst op de taart leerden we Italiaans koken tijdens een kookworkshop van Hoenger. Het team van Palindroom werd in drie teams verdeeld waarbij elke groep verantwoordelijk was voor één gang van het menu. Als voorgerecht aten we heerlijke risotto met pompoen, hierna kregen we gevulde conchiglie voorgeschoteld. Afsluiten deden we uiteraard met amarettikoekjes en limoncello. We kijken met een fantastisch gevoel terug naar deze heerlijke dag vol plezier!