De nieuwe huisstijl indachtig, werd ook het kantoor van Palindroom flink opgesmukt. Nieuwe bestickering, een moswand, moslogo's, ledframes ... De nieuwe look & feel is nu ook voelbaar op de werkvloer.

Palindroom voerde recent een grootscheepse rebranding door. Het bedrfijslogo veranderde, net als dat van onze nieuwsplatformen Architectura en Circubuild, en alle websites werden in een volledig nieuw jasje gestoken.

Een volledig nieuw stijl online, en dus kon ons gezellige kantoor in de Lazarijstraat niet achterblijven. Naast een belangrijke structurele ingreep waarbij een extra werkruimte werd gecreëerd, werd ook het interieur her en der aangepakt. De muren kregen een nieuw likje verf, Total-e & Catch The Eye zorgden voor nieuwe bestickering en één muur veranderde zelfs in een volledige moswand, gemaakt en geplaatst door Plant-Axis.

Naast een moswand sieren ook twee moslogo's (Plant-Axis) en twee ledframes (Total-e & Catch The Eye) met een architecturale knipoog onze muren. Net als onze miniatuurfoto's, een prachtige creatie van Pieter Gregoire Media.

Palindroom 2.0 est arrivé!