Van 18 juli tot 1 augustus gaat de riem eraf voor het Palindroom-team. Met vragen kan je uiteraard steeds terecht op info@palindroom.be. Die beantwoorden we graag begin augustus, met opgeladen batterijen. Maar eerst schotelen we je nog een greep uit onze mooiste projecten voor die we in de eerste helft van dit jaar realiseerden. 

We mogen terugblikken op een boeiende en uitdagende eerste helft van 2022. Een overzicht.

  • Na de rebranding van Palindroom staken we Architectura en Circubuild in een nieuw kleedje.
  • We organiseerden een gesmaakt webinar over actieve daken in opdracht van FOAMGLAS
  • Onze redacteurs en eindredacteurs waren opnieuw druk in de weer voor nieuwe nummers van onder meer Bouwen aan Vlaanderen, Grond/Weg/Waterbouw, Installatie&Bouw, Construire la Wallonie, Infosteel, Architraaf/Architrave en zoveel meer. 
  • We mochten voor het eerst aan de slag voor Matexi en verzorgden de redactie, vertaling en vormgeving van het activiteitenverslag 2021. 
  • Ook dit jaar doorkruist Circubuild-hoofdredacteur Wouter Polspoel het land met de Circubuild Award. Sunita Van Heers, director en oprichter van SuReal, is de jongste winnaar [Lees meer]
  • Liesbeth Verhulst, hoofdredacteur van Architectura, zette de voorbije maanden sterk in op diepte-interviews. Zo schoof ze aan tafel met Hanne Mangelschots en Maarten Desmet van respectievelijk Architecture Workroom Brussels en Endeavour om het te hebben over architecten en maatschappelijk engagement (artikel 1 en artikel 2) en ging ze samen met Bas Smets, Arne Deruyter en Hans Druart in op het belang van landschapsarchitectuur (deel 1, deel 2, deel 3). 

 

Een mooi lijstje, maar ook voor de tweede helft van 2022 staan er al leuke projecten op de planning. Maar eerst gaan we genieten van dat welverdiend verlof. Tot begin augustus!

Gerelateerde projecten.