Maandag 21 augustus 2023 stond in het teken van onze jaarlijkse teambuilding. Om de teamgeest te versterken gingen we op pad in Leuven.

Tijdens onze eerste stop gingen we langs bij M Leuven waar we het in twee groepen tegen elkaar opnamen tijdens het spel 'De Kunstroof'. Als straffe bewakers en spectaculaire kunstrovers gingen we aan de slag met het kraken van de juiste code. Gelukkig konden de bewakers nipt de rovers tegenhouden, en werden er geen kunstwerken gestolen.

Hierna was het hoog tijd voor wat sport en cultuur. Tijdens een fietstocht in het zonnetje toonde gids Willy ons wereldberoemde gebouwen, gezellige pleinen, sprookjesachtige huisjes, prachtige middeleeuwse straatjes en nog vele andere verborgen parels in de stad Leuven.

Om de dag goed af te sluiten genoten we met z'n allen van een heerlijk driegangenmenu bij Troubadour in Leuven. Als starter kregen we Ardeense boerenpaté, scampi's, kaaskroketten en kibbeling. Als hoofdgerecht konden we kiezen uit vol-au-vent, zalm, tagliata of lasagne. En natuurlijk sloegen we het dessert niet over, voor een heerlijk citroentaartje of chocoladetaartje kunnen we altijd een gaatje vinden.