Contentbureau Palindroom is weer een sterke, fijne kracht rijker. Florian Holsbeek, uit Engis (Luik), komt onze Franstalige equipe vervoegen. Met de ervaren steunpilaar Philippe en het jeugdig enthousiasme van Joaquim, die eerder dit jaar de rangen vervoegde, beschikken we nu over aardig wat capaciteit om onze Frans- en tweetalige klanten nog beter te bedienen.

Na de middelbare school in Waremme trok Florian naar Sainte-Marie in Luik voor een communicatieopleiding. “Daarna kreeg ik mijn eerste job bij Proximus, als intern en vervolgens extern schrijver voor de website Skynet.be”, vertelt Florian. “Daarna richtte ik mij tot de algemene pers met jobs bij La Dernière Heure en Groupe Sud Presse. Gedurende al die jaren wisselde ik af tussen algemeen nieuws en mijn grote passie: voetbal.”

Zo versloeg Florian jarenlang wedstrijden uit de Belgische hoogste klasse en ook van de Rode Duivels. De vlotte pen die Florian de voorbije jaren verfijnde zal bij Palindroom zeker tot zijn recht komen. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en frisse wind en die vond ik binnen het jonge, dynamische team van Palindroom.”