Nieuws

Palindroom werkt mee aan toolbox rond telewerken

26/2/2019

Op 21 februari 2019 lanceerde Vias institute samen met de FOD Mobiliteit & Vervoer de toolbox www.telewerken.be. Als fervente voorstander van thuiswerken heeft Palindroom VIAS geholpen met uitbouw van de toolbox. Een handige site boordevol informatie, voor-en nadelen, praktische tips, getuigenissen, checklists etc. Met deze nieuwe site wordt alle mogelijke informatie rond telewerken op één plaats verzameld. Als fervente voorstander van thuiswerken heeft Palindroom geholpen met de uitbouw van deze toolbox. 

“Als het aantal telewerkers in ons land verdubbelt, worden er 25 miljoen kilometers minder gereden met auto’s, vermijden we 44 doden en zwaargewonden én besparen we meer dan 2500 ton CO2-uitstoot.”

Dit zijn overduidelijke maatschappelijke voordelen aan telewerk. Maar ook als werkgever heb je er baat bij als je medewerkers telewerken zoals vermindering van kosten en verloren tijd bij woon-werkverplaatsingen, minder stress en vermoeidheid door de verplaatsing en productievere en creatievere werknemers (meer resultaten in zelfde tijdspanne, rustiger werkomgeving). 

Om werkgevers en werknemers op weg te helpen, maakte Vias institute samen met de FOD Mobiliteit & Vervoer deze volledige toolbox die inspireert en antwoorden biedt op alle mogelijke vragen. 

Vorig jaar was Palindroom initiatiefnemer van de allereerste Thuiswerkdag. Zopas zijn gesprekken begonnen voor een vervolg in 2019 waar Palindroom ook weer aan zal meewerken;

 

  

Palindroom werkt mee aan toolbox rond telewerken