Het voorbije weekend trok FC Palindroom de voetbalschoenen aan. Met succes! Een prachtige 8-4 overwinning tegen FC Tuinwijk, de (café)ploeg van Palindroom-zaakvoerder Rik Neven, werd gevolgd door een heerlijke BBQ.

Palindroom bestaat intussen al 12 jaar. Omwille van de coronapandemie kon het 10-jarig jubileum nog niet gepast gevierd worden, maar uitstel is geen afstel. Zaterdag 14 mei verzamelde Palindroom aan de sportschool in Hasselt voor een wedstrijd tegen FC Tuinwijk. De sportievelingen gaven het beste van zichzelf op het veld, de supporters deden dat naast het veld.

Met succes, want Palindroom won de wedstrijd met 8-4 dankzij doelpunten van Joaquim, Stef, Mathijs, Niels en vier treffers van huurling Sil. Na de wedstrijd verbroederden beide teams tijdens een heerlijk zonnige BBQ aan onze kantoren, met dank aan Traiteur Robby.

Zaakvoerder Rik kon omwille van een fietsongeluk jammer genoeg niet deelnemen aan de wedstrijd, maar werd uiteraard wel rijkelijk bedankt voor deze prachtige dag vol Palindroom-plezier.