Om onze groei in podcastland verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een freelance podcastmaker.

Een boodschap op een eigentijdse, originele én inhoudelijke manier overbrengen bij architecten en bouwprofessionals? Podcast vormt het uitgelezen medium om ons doelpubliek te bereiken op een moment dat hen goed uitkomt. Architectuur en bouw zijn thema's die zich perfect lenen om in een podcast te gieten. Ideaal om wat dieper in te gaan op interessante topics uit de architectuurwereld. Beluister hier de podcasts die we al maakten voor onze platformen Architectura (LINK) en Circubuild (LINK).

Om onze groei in podcastland verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een freelance podcastmaker. Affiniteit met de architectuur- en bouwsector is geen must. Wel ben je op de hoogte van en gepassioneerd door de mogelijkheden van het medium podcast. Je hebt ervaring met montageprogramma’s zoals Adobe Audition of Protools, deadlines schrikken je niet af en je weet hoe je boeiende materie omvormt tot een aantrekkelijke podcast.

Als podcastmaker ben je betrokken bij het volledige maakproces, van concept tot montage en verwerking van feedback. Samen denken we na over inhoud en script, maar opname (bij ons op kantoor), montage en voice-overs neem jij voor jouw rekening. Wij zorgen voor de locatie en opnameapparatuur/software en een host.

Bezorg ons jouw cv, motivatie (al dan niet in audioformaat) en enkele podcasts die je al maakte via mail (info@palindroom.be). Vermeld ook je (uur)tarief.