Podcastreeks: De Hamvraag

Heel wat hete hangijzers in de turbulente architectuurwereld. Veel vragen, met nog meer antwoorden. Architectura schuwt ze niet in de podcastreeks 'De Hamvraag'.

Lees meer

Webinar: hoe communiceren (naar) architecten?

Hoe communiceren architecten? Tijdens dit webinar gingen we hierover in debat met enkele architecten, fabrikanten en onafhankelijke experts.

Lees meer

Webinar: comfort in scholenbouw

Hoe kan je een school veilig en gezond ontwerpen en inrichten? Tijdens dit webinar deelden specialisten en ervaringsdeskundigen elk vanuit hun oogpunt, doorspekt met casestudies, hun expertise rond comfort in scholenbouw.

Lees meer

Nog meer printwerk!

Niet alleen voor Louwers Mediagroep zijn onze redacteurs een jaar lang druk in de weer. Zo verzorgden we voor het tweede jaar op rij de tweetalige redactie van de 4 edities van Ruwbouw & Algemene Aanneming en FECAMO, tweemagazines uitgegeven door de Federatie van Algemene Bouwaannemers (FABA). Ook ons jarenlang werk voor Fireforum, Infosteel en Architraaf bleven we in 2022 trouw. Goed voor 20 publicaties in totaal.

Lees meer

35 Louwers-magazines in 2022

Ook in 2022 hebben onze redacteurs de tanden gezet in de Louwers-magazines Construire la Wallonie, Bouwen aan Vlaanderen, Grond/Weg/Waterbouw, Installatie&Bouw, Installation et Construction en Bouwen aan de Zorg. Goed voor in totaal 35 magazines in 12 maanden!

Lees meer

Webinar: actieve daken kwalitatief ontwerpen voor een duurzaam project

Een inhoudelijk sterk en visueel dynamisch webinar? Dat smaakte naar meer bij FOAMGLAS. Daarom mochten we opnieuw aan de slag voor een tweede webinar over actieve daken.

Lees meer