Matexi activiteitenverslag 2022

Naar jaarlijkse gewoonte publiceert Matexi zijn geïntegreerd activiteitenverslag. De buurtontwikkelaar en Belgische marktleider in residentiële vastgoedontwikkeling blikt met 1.492 opgeleverde woningen en appartementen tevreden terug op het vorige jaar. Met Palindroom stonden we in voor redactie, eindredactie vertaling én vormgeving van dit lijvige document.

Lees meer

Nog meer printwerk!

Niet alleen voor Louwers Mediagroep zijn onze redacteurs een jaar lang druk in de weer. Zo verzorgden we voor het tweede jaar op rij de tweetalige redactie van de 4 edities van Ruwbouw & Algemene Aanneming en FECAMO, tweemagazines uitgegeven door de Federatie van Algemene Bouwaannemers (FABA). Ook ons jarenlang werk voor Fireforum, Infosteel en Architraaf bleven we in 2022 trouw. Goed voor 20 publicaties in totaal.

Lees meer

35 Louwers-magazines in 2022

Ook in 2022 hebben onze redacteurs de tanden gezet in de Louwers-magazines Construire la Wallonie, Bouwen aan Vlaanderen, Grond/Weg/Waterbouw, Installatie&Bouw, Installation et Construction en Bouwen aan de Zorg. Goed voor in totaal 35 magazines in 12 maanden!

Lees meer

Cedral: blogartikels & HTML-mailings

Mooie projecten verdienen mooie verhalen. Dat vindt ook Cedral, want iedere maand pennen we een projectartikel neer dat we vervolgens in een HTML-mailing gieten.

Lees meer

Matexi: activiteitenverslag 2021

Voor het activiteitenverslag 2021 van Matexi zetten we ons beste beentje voor: redactie, eindredactie, vertaling én vormgeving!

Lees meer

Verse Louwers-magazines

Het hele jaar door zijn de Palindroom-redacteurs druk in de weer met de Louwers-magazines Construire la Wallonie, Bouwen aan Vlaanderen, Grond/Weg/Waterbouw en Installatie&Bouw. Van die laatste drie verscheen net voor het bouwverlof als de derde editie van dit jaar.

Lees meer