Ons handelsmerk? Inhoudelijke meerwaarde creëren voor, tijdens en na het event. We spreken ons uitgebreide netwerk aan voor boeiende sprekers en schenken jouw event aandacht via onze platformen Architectura en Circubuild door middel van interessante artikels.

 

Seminaries en panelgesprekken

Speel je met het idee om een seminarie of panelgesprek te organiseren voor architecten en bouwprofessionals, maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Palindroom weet raad. We pitchen geschikte thema's, gaan op zoek naar gepaste sprekers en modereren het event in zowel het Nederlands als in het Frans. Met onze platformen Architectura en Circubuild hebben we de ideale tools in handen om jouw event de nodige ruchtbaarheid te schenken, zowel voor als na het seminarie of panelgesprek. 

 

Wedstrijden

Wedstrijden vormen een ideale manier om interessante bouw- en architectuurprojecten en andere innovaties in de kijker te plaatsen. Een wedstrijd organiseren en communiceren vergt heel wat denk-, organisatie- en coördinatiewerk. Van een concept uitwerken en een jury samenstellen tot het communicatieluik (mailings, persberichten, website, bekendmaking via Architectura) en het logistieke verhaal (uitreiking, locatie, awards): Palindroom biedt een totaal wedstrijdpakket. 

Doorheen de jaren hebben we heel wat ervaring opgebouwd: zo organiseren we sinds 2018 de Belgian Building Awards voor BATIBOUW, en werkten we onder meer aan de 3D Print Award voor Kamp C en 'Het Dak is Bitumen', een architectuurwedstrijd voor platte daken. 

 

Bouw- en architectuurevents

Bij al onze events leggen we de focus op inhoudelijke meerwaarde. We koppelen een film- of boekvoorstelling steeds aan een interview met de regisseur of auteur, roepen een panelgesprekje in het leven of houden een korte quiz na de voorstelling. 

Wat onze klanten zeggen.