Architectuur en bouw zijn thema's die zich perfect lenen om in een podcast te gieten. Ideaal om wat dieper in te gaan op interessante topics uit de architectuurwereld.

 

Podcast op maat

Heb je een idee om zelf een podcast te maken over jouw bedrijf? Palindroom helpt je met de uitwerking, van concept en scenario tot montage en publicatie. We zorgen er ook voor dat jouw podcast zijn weg vindt naar de bezoekers van ons architectuurplatform Architectura.

 

PODCAST OP ARCHITECTURA

Met onze platform Architectura creëren we podcasts met focus op bouw en architectuur. Alle Architectura-podcasts worden gepubliceerd op het hostingplatform Buzzsprout waardoor ze te beluisteren zijn via Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere podcastplatformen. Wil je ook aan bod komen in één of meer podcasts van Architectura? We bieden je de keuze uit 3 formules.

Structurele partner van een volledige podcastreeks

In de podcastreeksen op Architectura interviewen we boeiende architecten en pluizen we heikele thema’s uit. Als structurele partner word je aan het begin en einde van elke podcast vermeld. Daarnaast mag je voor één podcast ook zelf bepalen welke twee architecten we uitnodigen én we laten ook jou of een collega aan het woord.

Gewikt en Gewogen

Vergelijkbaar met onze rubriek Gewikt & Gewogen op de website, maar dan in audioformaat. We laten iemand van jouw bedrijf aan het woord samen met een architect die een experiment achter de rug heeft met een innovatieve oplossing van jouw bedrijf en daar op een openhartige en eerlijke wijze op terugblikt.

Projectpodcast

In onze projectpodcasts nemen we recente en boeiende architectuurprojecten onder de loep. We interviewen de architect, samen met maximum drie bedrijven die een belangrijke rol gespeeld hebben in het project. Jouw bedrijf kan één van die drie partners zijn. Ideaal als je je wil profileren bij architecten met een knap referentieproject dat je zopas afgerond hebt.

Wat onze klanten zeggen.

Gerelateerde projecten .

Nieuwe Architectura podcasts

Intussen blijft ook onze podcastmolen op volle toeren draaien. Zo kwamen in juni podcast nummer 37 en 38 online. Hoofdthema's: Prefabbeton en het BMCC in Brugge.

Lees meer

Podcastreeks: De Hamvraag

Heel wat hete hangijzers in de turbulente architectuurwereld. Veel vragen, met nog meer antwoorden. Architectura schuwt ze niet in de podcastreeks 'De Hamvraag'.

Lees meer