Ook in het Frans, want bij Palindroom werken zowel Nederlandstalige als Franstalige redacteurs. Nog een reden waarom tal van vakbladen en magazines regelmatig een beroep doen op ons.

 

REDACTIEcredits

Hulp nodig bij het schrijven van blogposts, productartikels, projectomschrijvingen of persberichten? Redactiecredits van Palindroom bieden soelaas.

Onze 6 Nederlandstalige en 3 Franstalige redacteurs zorgen voor redactionele bijstand op regelmatige basis. Eén redactiecredit komt overeen met één uur redactioneel werk.

Een redacteur neemt contact op om te polsen of er interessant nieuws is. Dat kan telefonisch of ter plaatse. De redacteur schrijft de artikels en legt deze voor ter nalezing. Is de tekst goedgekeurd? Dan kan hij zowel op jouw site en op onze platformen Architectura of Circubuild worden gepubliceerd.

Wat onze klanten zeggen.

Gerelateerde projecten .

© Sourbron Fotografie

Case ruimtelijk rendement: Sancta Maria Leuven

De ontwikkeling en uitbreiding van de schoolcampus van Sancta Maria Leuven is een mooi staaltje ruimtelijk rendement. Wij brachten het verhaal in woord en beeld met een artikel, video en fotoreportage.

Lees meer

Bouwen aan Vlaanderen jaarboek 2021

Naar jaarlijkse gewoonte mochten we in opdracht van Louwers Mediagroep de redactie en eindredactie van het jaarboek voor onze rekening nemen. Deze klepper van maar liefst 236 pagina's bundelt de meest spraakmakende projecten en producten van 2021.

Lees meer

Magazine 'Ruwbouw & algemene aanneming'

Ruwbouw & algemene aanneming : het vakblad van De Federatie van Algemene Bouwaannemers (Faba).

Lees meer

Verse Louwers-magazines

Het hele jaar door zijn de Palindroom-redacteurs druk in de weer met de Louwers-magazines Construire la Wallonie, Bouwen aan Vlaanderen, Grond/Weg/Waterbouw en Installatie&Bouw. Van die laatste drie verscheen net voor het bouwverlof als de derde editie van dit jaar.

Lees meer

Matexi: activiteitenverslag 2021

Voor het activiteitenverslag 2021 van Matexi zetten we ons beste beentje voor: redactie, eindredactie, vertaling én vormgeving!

Lees meer

Cedral: blogartikels & HTML-mailings

Mooie projecten verdienen mooie verhalen. Dat vindt ook Cedral, want iedere maand pennen we een projectartikel neer dat we vervolgens in een HTML-mailing gieten.

Lees meer

35 Louwers-magazines in 2022

Ook in 2022 hebben onze redacteurs de tanden gezet in de Louwers-magazines Construire la Wallonie, Bouwen aan Vlaanderen, Grond/Weg/Waterbouw, Installatie&Bouw, Installation et Construction en Bouwen aan de Zorg. Goed voor in totaal 35 magazines in 12 maanden!

Lees meer

Nog meer printwerk!

Niet alleen voor Louwers Mediagroep zijn onze redacteurs een jaar lang druk in de weer. Zo verzorgden we voor het tweede jaar op rij de tweetalige redactie van de 4 edities van Ruwbouw & Algemene Aanneming en FECAMO, tweemagazines uitgegeven door de Federatie van Algemene Bouwaannemers (FABA). Ook ons jarenlang werk voor Fireforum, Infosteel en Architraaf bleven we in 2022 trouw. Goed voor 20 publicaties in totaal.

Lees meer

Matexi activiteitenverslag 2022

Naar jaarlijkse gewoonte publiceert Matexi zijn geïntegreerd activiteitenverslag. De buurtontwikkelaar en Belgische marktleider in residentiële vastgoedontwikkeling blikt met 1.492 opgeleverde woningen en appartementen tevreden terug op het vorige jaar. Met Palindroom stonden we in voor redactie, eindredactie vertaling én vormgeving van dit lijvige document.

Lees meer