Jij kiest het onderwerp, wij werken in samenspraak met jou een scenario uit zodat de opnames vlot verlopen.

Op een afgesproken tijdstip komt een Palindroom-medewerker samen met een cameraman of fotograaf langs. Wij stellen gerichte vragen en bewaken het verloop van het scenario. De cameraman/fotograaf schiet beelden en maakt indien gewenst droneopnames om het project vanuit verschillende perspectieven in beeld te brengen.

Op basis van de opnames schrijft een redacteur een artikel om het filmpje een extra boost te geven op ons architectuurplatform Architectura. 

Wat onze klanten zeggen.

Gerelateerde projecten .

© Sourbron Fotografie

Case ruimtelijk rendement: Sancta Maria Leuven

De ontwikkeling en uitbreiding van de schoolcampus van Sancta Maria Leuven is een mooi staaltje ruimtelijk rendement. Wij brachten het verhaal in woord en beeld met een artikel, video en fotoreportage.

Lees meer

Testimonialvideo Gyproc® Reycling Service

Gyproc richtte enkele jaren geleden een recyclagedienst op. Wij gingen op pad en en blikten een testimonialvideo in op het bedrijfsterrein van Sibomat.

Lees meer
© Estensa

Projectvideo Gare Martime Jansen AG

Janssen leverde met zijn stalen gevelprofielsystemen een substantiële bijdrage aan het circulaire karakter van het nieuwe Gare Maritime in Brussel. Wij goten dit boeiende verhaal in een video.

Lees meer