Inhoud, interactie en dynamiek

Webinars schieten als paddenstoelen uit de grond. Vaak zie je 1 persoon die in de camera kijkt en een uiteenzetting geeft. Eerlijk? Dat gaat al snel vervelen.  Bij Palindroom pakken we het graag wat creatiever aan: meerdere sprekers, verschillende camerastandpunten en intermezzo's met filmpjes of vragen uit het publiek maken van jouw webinar een dynamisch en interactief gebeuren dat aanslaat. 

Hoe pakken we het aan? Samen gaan we op zoek naar een interessant thema of originele invalshoek. Vervolgens stellen we een gedetailleerd scenario samen. Via ons uitgebreid netwerk vinden we boeiende sprekers en ook het modereren van het webinar mag je aan ons overlaten. 

 

Technische snufjes zonder kopzorgen

De technische aspecten die bij een webinar komen kijken, onderschat ze absoluut niet. Degelijke video- en audio-apparatuur, een geschikte opnamestudio, het streamen en opnemen van het webinar, kijkers de mogelijk bieden om vragen te stellen, ... Om ook deze aspecten van een webinar tot een goed einde te brengen, werken we structureel samen met onze partner Medialife. Zij zorgen steevast voor knappe camerastandpunten, heldere audio en een stabiele streamverbinding.

 

Geïnteresseerd? Geef ons een seintje via info@palindroom.be. Samen met het team van Medialife werken we een voorstel op maat uit om van jouw webinar een geslaagd online event te maken. 

Wat onze klanten zeggen.

Gerelateerde projecten .

Webinar 'Kantoor van de toekomst'

Het webinar rond het ‘Kantoor van de Toekomst’, dat we organiseerden voor JUUNOO, NNOF en ERCO, was met 427 live kijkers een schot in de roos.

Lees meer

Webinar: circulair bouwen van investeerder tot eindgebruiker

In opdracht van Schüco zetten we een interactief webinar op touw rond circulair bouwen.

Lees meer

Webinar over actieve daken

In opdracht van FOAMGLAS organiseerden we een interactief webinar over actieve daken met 8 boeiende sprekers in het kantoor van UAU collectiv.

Lees meer

Webinar: actieve daken kwalitatief ontwerpen voor een duurzaam project

Een inhoudelijk sterk en visueel dynamisch webinar? Dat smaakte naar meer bij FOAMGLAS. Daarom mochten we opnieuw aan de slag voor een tweede webinar over actieve daken.

Lees meer

Webinar: comfort in scholenbouw

Hoe kan je een school veilig en gezond ontwerpen en inrichten? Tijdens dit webinar deelden specialisten en ervaringsdeskundigen elk vanuit hun oogpunt, doorspekt met casestudies, hun expertise rond comfort in scholenbouw.

Lees meer

Webinar: hoe communiceren (naar) architecten?

Hoe communiceren architecten? Tijdens dit webinar gingen we hierover in debat met enkele architecten, fabrikanten en onafhankelijke experts.

Lees meer

Webinar: circulaire kantoorinrichting

Nergens veranderen de bezetting en de indeling zo veel als in kantoorgebouwen. Zijn kantoren daarom de plaats bij uitstek waar de voordelen van circulair bouwen optimaal tot hun recht komen?

Lees meer

Webinar: renovatie in sociale woningbouw

Vlaanderen beschikt over duizenden sociale woningen die niet meer voldoen aan de huidige comfort- en energie-eisen. Hoe kunnen die woningen op zo efficiënt en duurzaam mogelijke wijze future-proofed gemaakt worden?

Lees meer